Online

Het belang van een goed online ‘visitekaartje’ in combinatie met vindbaarheid hoef ik u niet uit te leggen. Mijnheer Van Puffelen tekstbureau schrijft werv(el)ende webteksten, rekening houdend met de juiste keywords voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en aantrekkelijke online nieuwsbrieven. Het onderhoud van content uitbesteden? Kan ook. Ik bewaak en beheer ook de content  van uw website als u daar zelf geen omkijken naar wenst te hebben.

Effectieve webteksten

Door internet is alles transparanter geworden en de consument onafhankelijker in zijn of haar keuze. Consumenten raadplegen eerst uw website (en die van de concurrentie) en afhankelijk van uw product of dienst misschien nog een vergelijkingssite. Bezoekers blijven gemiddeld slechts een minuut op een website. In die minuut krijgt u één keer de kans om uw bedrijf goed te presenteren. De ‘stick ratio’ is hoger als bezoekers de juiste informatie, overzichtelijk gepresenteerd en aantrekkelijk geschreven, snel vinden. Om de regie te behouden, is het verstrekken van de juiste (hoeveelheid) informatie cruciaal. Wie zijn bedrijf serieus neemt, besteedt het schrijven van websiteteksten uit aan een ervaren copy writer. Door toepassing van zoekmachine optimalisatie wordt u website bovendien een stuk sneller gevonden in de Google-resultaten.

Schrijven voor online media

Een veelgemaakte ‘misser’ door bedrijven die zelf aan de slag gaan met hun webteksten is het plaatsen van brochureteksten op een website. Dat lijkt een simpele, snelle oplossing, maar uw website heeft een andere functie en moet klanten sneller in actie laten komen. Drukwerk en media vragen dan ook om een totaal verschillende benadering. Daarnaast zijn er veel zaken, waaronder mobiele sites en afwijkende schermgroottes, van invloed op de leesbaarheid van een site. Zaken waar u zich liever niet bezighoudt. Effectieve online teksten leveren uw bedrijf meer op, dus bespaar u zelf kosten en laat Mijnheer Van Puffelen uw webteksten schrijven.

Van SEO-webtekst tot contentbeheer

Voorbeelden van online copy-mogelijkheden die Mijnheer Van Puffelen voor u verzorgt: webteksten (op basis van SEO), nieuwsbrieven, EDM, en contentbeheer. De pagina’s B2C en B2B geven de commerciële mogelijkheden in print voor uw bedrijf weer.

Back to Top