MVO-verslag Struik Foods valt in de prijzen

  by    0   0

Het eerste duurzaamheidsverslag van Struik Foods Belgium/Chillfis, waarvoor Mijnheer Van Puffelen de teksten heeft geschreven en herschreven, is bekroond met een Best Belgian Sustainability Report Award 2013.

tekstschrijver duurzaamheidsverslagDinsdagavond 3 december 2013 organiseerde het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) de 15e editie van de Best Belgian Sustainability Report Awards. Deze onderscheiding beloont de beste Belgische duurzaamheidsverslagen in vier verschillende categorieën. In 2013 werden er vijf Awards uitgereikt onder de 54 genomineerde bedrijven.

Gemakkelijk leesbaar
De jury, bestaande uit maar liefst 18 deskundige leden, beoordeelde de duurzaamheidsverslagen op inhoud en rapporteringsprincipes. In de categorie ‘kleine en middelgrote ondernemingen’ heeft de jury het duurzaamheidsverslag 2012 van Struik Foods Belgium/Chillfis verkozen als winnaar. De jury vond dit eerste Belgische verslag van Struik Foods en Chillfis onder meer volledig, goed gepresenteerd en opgesteld volgens de GRI-richtlijnen. Ook het gemakkelijk leesbare karakter van het verslag sprak de jury aan. Mijnheer Van Puffelen tekstbureau stelde in 2013 de teksten op voor het duurzaamheidsverslag van Struik Foods Belgium/Chillfis.

Lees hier het Duurzaamheidsverslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top