Creatief

Vanzelfsprekend is de ene tekstschrijver de andere niet. Een tekstschrijver wordt doorgaans ingeschakeld als er SEO-teksten voor een website moeten komen of om een persbericht, reclametekst of tekst voor een folder te schrijven. Het vak van allround copy writer behelst echter veel meer: een boodschap vraagt soms om een creatievere aanpak.

Creatief schrijven

In creatief schrijven kan ik al mijn fantasie kwijt. Vanuit Mijnheer Van Puffelen tekstbureau schrijf ik verhalen voor speciale gelegenheden in opdracht. Bijvoorbeeld voor een speech, een opening of een bijeenkomst. In een thematisch verhaal komt het onderwerp tot leven en wordt de lezer of toehoorder vaak meer geprikkeld dan een droge opsomming van gebeurtenissen. Aan de hand van uw thema schrijf ik een fantasieverhaal, eigentijds sprookje, een komische vertelling of parodie. Maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Uiteraard kan ik u adviseren over een passende vorm voor uw verhaal.

Boek schrijven

In de media wordt vaak beweerd dat 1 miljoen Nederlanders graag een boek zou schrijven. Volgens recente onderzoeken ligt het werkelijke aantal een stuk lager liggen, maar duidelijk is dat veel mensen er van dromen een verhaal op papier te zetten. Maar ga er maar eens aan staan! Mijnheer Van Puffelen heeft zich toegelegd op deze speciale discipline binnen het schrijven. Ik schrijf in opdracht verhalen, biografieën, een handboek of een educatief boek. Een boek schrijven is leuk, maar het moet wel haalbaar zijn. Een boek wordt niet zomaar uitgegeven en dat zou zonde van alle inspanning zijn. Daarom schat ik de kans op succes in na een vrijblijvend gesprek en geef daarna een eerlijk, gefundeerd oordeel. Meer weten? Maak direct een afspraak.

Verhalen schrijven

Voorbeelden van creatieve teksten die Mijnheer Van Puffelen tekstbureau voor u kan realiseren, zijn: thematische verhalen voor een speech, opening of bijeenkomst, korte verhalen, scripts, columns en blogs.

Back to Top